Tours of the experience route give travelers access to the local way of life, learning of tourists. It offered a learning experience through gastronomy.
Our company provides food-related activities to tourists in various ways, including taste food from Michelin Star level to local food such as
- Khao Kabe (Crispy rice paper)
- Khao Phan Pak (Rice flour wrapped veggie)
- Mee Phan (Crispy rice paper wrapped rice vermicelli)
- Thua Nao (Local food made from fermented soybean similar to Japanese natto)
- Khao Tan (Rice cracker)
- Khanom Tom Daek (Thai Sticky Rice In Banana Leaves)
- Khanom Daek Nga(Thai dessert made from sticky rice mix sesame and sugar)
- Khao Perp (Thai noodle made by steamed rice flour sheet)
- Pandan flavored bun with mango filling
- Khao Tok Dokmai (Thai desserts made by roasted sticky rice pound and mix with coconut and seasoning)
- Maphrao Sawoei (Thai desserts made by coconut and coconut milk mixed with jaggery sugar)
- Khanom Luk Prong (Thai dessert made from Cycadales), etc. These things create valuable experiences and are encouraged and conserve the community's way of life to be sustainable.
ภาษาไทย![](https://image.makewebeasy.net/makeweb/m_1920x0/VJeqSSywM/ICONIC/909.png?v=202012190947)
นำเที่ยวเส้นทางสายประสบการณ์ ให้ผู้เดินทางเข้าถึงวิถีของชุมชนท้องถิ่น สัมผัสประสบการณ์แปลกใหม่ ได้เรียนรู้สิ่งต่างๆ ผ่านกิจกรรมด้านการท่องเที่ยวอันเกี่ยวข้องกับอาหาร การได้ลิ้มรสอาหารตั้งแต่ระดับ Michelin Star ไปจนถึงอาหารท้องถิ่น เช่น ข้าวแคบ, ข้าวพันผัก , หมี่พัน , ถั่วเน่า, ข้าวแต๋น , ขนมต้มแดก , แดกงา , ข้าวเปิ๊บ , ซาลาเปากลิ่นใบเตยไส้มะม่วง , ขนมข้าวตอกดอกไม้ , มะพร้าวเสวย , ขนมลูกปรง เป็นต้น สิ่งเหล้านี้ ล้วนก่อให้เกิดประสบการณ์ที่มีคุณค่าและถือเป็นการส่งเสริม อนุรักษ์วิถีความเป็นอยู่ของชุมชนให้ยั่งยืนอีกด้วย